Om oss

Hållbar affärsutveckling

Hållbar affärsutveckling får vi genom metoder och verktyg som ger effektiva och meningsfulla kundmöten. LÄS MER

Kommunikation

Hur enkelt är det att verkligen få kommunikation att gå fram och bli helt förstådd av den andra parten? Är huvudproblemet att vi tar för givet att andra förstår det vi förstår? LÄS MER

Vad vi tror på

Vi tror inte att människan är till för ekonomin utan att ekonomin är till för människan. Ekonomi för oss är ett av måtten på det värde vi skapar med våra produkter och tjänster. Vi tror att goda relationer skapar möjlighet till att utforska vad utöver priset som är värdefullt för olika individer, företag och organisationer.

Vårt fokus

Vårt huvudfokus är kundmötet och vi är till för dig som arbetar inom sälj och service. Vi tycker om att gå på djupet för att förstå hur ”saker och ting” fungerar och utifrån den kunskapen hitta lösningar som går att använda i praktiken och som är hållbara.

Vilka vi är

Vi som arbetar på Inyan har alla lång erfarenhet av kundmötet och allt vad som behövs kring det. Vårt team består av personer som arbetar med kommunikation, beteendevetenskap, coaching, ledarskap, systemering och programmering samt håller god ordning på såväl IT-system och på vår administration. Viktiga ord för oss är: Kvalitet, Förutsägbarhet, Relationer och Resultat

Vår Affärsidé


Skapa hållbar affärsutveckling genom att förse sälj- och serviceorganisationer med metoder och verktyg som ger effektiva och meningsfulla möten.

Vår strategi: Beteende- och systemvetenskap